NORSK EIENDOMSMEGLER PÅ GRAN CANARIA

Norsk Boligformidling ble stiftet i 2007 av eneste autoriserte megler av Finanstilsynet som også er spansk sertifisert megler. Vi har tre lokale meglerkontorer og tilbyr private visninger, når det passer deg. Med stort utvalg av ferieboliger, unik bistand gjennom hele kjøpsprosessen og som eneste meglerhus som tilbyr norsk sikret klientkonto, tør vi påstå at vi representerer eliten i meglerbransjen.


Pågående budrunder

Følg med og delta i pågående online budrunder hos Norsk Boligformidling.
Vi tilbyr uforpliktende bud på alle boliger.

Kanariøyenes profesjonsforbund

ACEGI er kanariøyenes profesjonsforbund for meglere. Forbundet ble stiftet i 2008.

Boligkjøperpakken

Ikke bekymre deg eller bruk unødvendig tid i forbindelse med kjøpsprosessen. Vi hjelper deg trygt å kjøpe fra Norge.

Bruk autorisert megler

Vi anbefaler at du bruker autorisert megler av Finanstilsynet med spansk meglerutdannelse. Få en trygg og god kjøpsopplevelse, på norsk.

Vi megler 90% av boligene

Vi samarbeider med lokale meglere så du kan kjøpe alle boliger trygt via oss. Send oss linker til aktuelle boliger, så hjelper vi deg.

Slik finner du drømmeboligen

Vi sørger får at du ikke går glipp av aktuelle boliger. Din megler kartlegger dine ønsker og ordner visninger fra flere meglerhus, helt gratis.

Få varsel om aktuelle boliger

Som registrert boligsøker hos Norsk boligformidling får du beskjed med en gang det dukker opp en bolig hos som passer med dine ønsker.

Skatter og omkostninger

Vi gir deg oversikt over samtlige kostnader. Få gratis arveplanlegging og prisgaranti før du kjøper.

Meglerkontorer

Vi tilbyr meglertjenester innen kjøp og salg av fast eiendom. Finn våre lokale kontorer og kom raskt i kontakt med megler.

Veldedighet

Vi har valgt å bruke vårt nettverk til å skape en veldedig norsk organisasjon og dermed kunne gi noe tilbake til lokalsamfunnet. Støtt vårt arbeid for fattige i Arguineguin.

Kundetilfredshet

Kvalitet for oss er å levere det våre kunder vil ha og ivareta kundenes interesser. Norsk Boligformidling gir deg gode råd underveis og tar hånd om hele kjøpsprosess​en.

Jobb hos oss

​Pga en tydelig markedsposisjon og sterk satsning på vekst trenger vi flere ambisiøse meglere på Gran Canaria. Du trenger ikke meglerutdannelse og vi tilbyr full opplæring.

Norsk Boligformidling omsetter alle typer eiendommer til salgs: leiligheter, rekkehus, eneboliger, villaer, oppussingsobjekter, nybygg, tomter, bungalow, duplex og finca i Arguineguin, Patalavaca, Los Caideros, Amadores, Puerto Rico, Playa del Cura, Tauro, Puerto de Mogan, Play del Ingles, Maspalomas, San Augustin, Fataga, Las Palmas og mange flere steder. Vi hjelper deg å kjøpe drømmeboligen!