Eiendomsmeglere i Oslo Bergen Stavanger Trondheim Kristiansand

En God Bolig-Agent Vil Fokusere på Informasjon for å Selge til en Klient

Det er ikke en hemmelighet at eiendomsmeglere er dedikert til å selge til klientene sine, men en god agent kommer ikke til å stoppe der. De vil også fortelle deg om hele prosessen, så du kan forstå hva du bør forvente og situasjoner som kan komme opp når kjøpe og selge prosessen begynner. Agenten vil akkurat som deg være sikker på at du tar et smart og gjennomtenkt valg.

La oss si at du er klar for å få huset ditt av markedet så du kan flytte. Er eiendommen virkelig klart for markedet? Burde du la dekorasjonene henge og få en profesjonell til å innrede huset? Hva med prisen, er den rettferdig? Vet du hvor mye det egentlig koster å selge et hus? Som du kan se, så er det mange spørsmål som trenger svar før huset blir lagt ut for salg. En agent vil lære deg alt du trenger å vite om å selge et hus, så du kan være selvsikker under prosessen.

På den andre siden, la oss si at du er en kjøper og klar for å få nøkkelen til et nytt hjem. Har du blitt forhåndsgodkjent av en utlåner? Har du realistiske forventninger på det du har råd til? Vet du hvordan du gir et sterkt bud? Om du ikke er forberedt når du kjøper et hjem, så kan det gjøre om spent til nesten umulig. Ved å jobbe med en agent, forandrer det måten du kjøper eiendom på. Du fokuserer på å sette realistiske mål og hjelper deg gjennom prosessen så å kjøpe et hus ikke blir så overveldende.

En av de beste måtene å være sikker på at du ansetter en eiendomsmegler som prioriterer klienten sin interesse er ved å gå gjennom informasjonen på nettsiden hans, noe som vil hjelpe deg gjøre et bedre valg. Et bra sted å finne informasjon om å kjøpe og selge et hjem er på den personlig eiendoms-bloggen til agenten. Å lære om nabolagene du vurderer er også viktig. Se etter detaljerte nabolags beskrivelser sånn som Oslo hjem til salg eller meningsfulle organisasjoner til nettsiden som du lett kan navigere. Det er viktig å være i stand til å lete etter et hjem uansett om det er ett luksus hjem eller ett landsby hus.

Eiendomsmeglere Vet Hvordan De Lager Fremragende Markedsføring

Det er vanskelig for en potensiell kunde å se potensialet til et dårlig representert hus. Agenten kan så klart prøve å forklare hvordan huset kan være, men det kan være vanskelig å få kunden til å forestille seg det. Det er derfor det er essensielt å forberede huset for å bli solgt.

Noen av de viktigste tingene å forberede er:

 • Iscenesettelse

 • Dekorasjon/Design

 • Fotografi

 • Video Produksjon

 • Utendørs/innendørs forbedring

Mens du kan være i stand til disse tingene på egen hånd, så betyr det ikke at du gjør de riktige valgene. For eksempel, vet du hvilken fotograf som kan ta de BESTE bildene av huset ditt så det er klart hvor stort rommene er? Med disse tingene så vil du ikke ta sjanser. Du kommer til å spare tid og penger, og frustrasjon ved å få en agent til å hjelpe deg med å finne de som kommer til å gjøre den beste jobben med å presentere eiendommen din.

Huset ditt har sin egen stil, historie og til tiltrekning. Men det vet du kanskje, å formidle dette til andre er ikke like lett. En agent kan hjelpe deg med å markedsføre hjemmet. De kan til og med tilby tilbud til potensielle kunder, noe som gir folk en enda større grunn til å by på huset.

Det Tar en Eiendomsmegler for å Kjenne Markedets Forhold

Du kommer til å lære mye under prosessen ved å kjøpe og selge et hjem. For eksempel, om du selger, vet du hvordan de lokale markeds-forholdene er? Det er ikke sannsynlig for de uten erfaring. Eiendomsmeglere er stemt i tone med forholdene i ditt marked, så de vet ting som:

 • Publikums type for hjemmet ditt

 • Hvor huset ditt skal markedsføres

 • Hvor lang tid det vanligvis tar å selge et hjem

 • Den gjennomsnittlige første prisen mot den faktiske salgsprisen

 • Trendene for eiendom i området ditt

 • Om selgeren betaler avsluttende pris eller ikke

 • Utfordringer du kan få i forhold til plassering

Med dyp kunnskap om markedet og eiendomsforholdene i ditt område, kan agenten din lære deg om alt du trenger å vite. Dette betyr å møte virkeligheten istedenfor å ha forventninger som sannsynligvis ikke blir møtt. Selv om du skal kjøpe, så passer de på at du får så mye som mulig for pengene og er bevist over alle utfordringene og hindringene du kan forvente.

Med så mange feil som kan skje uten riktig informasjon, så er det nødvendig å ha veiledningen til eiendomsekspert. De hjelper deg med å unngå disse feilene og ta riktige og smarte valg som mest sannsynlig vil spare deg penger.

Effektiv Promosjon på Sosiale Medier er en Prioritet

Markedsføring på sosiale medier er en av de kjappeste og mest effektive måtene å nå potensielle kjøpere. Mens det kan være fristende å legge ut huset ditt for salg på sosiale medier, så er det ikke veldig sannsynlig at familie og venner kommer til å kjøpe huset ditt. Om du vil nå flere mennesker både lokalt og nasjonalt, trenger du en agent som kan hjelpe.

Når du jobber med en agent, vil de bruke sine digitale markedsførings verktøy (sånn som prediktiv analyse) for å vise hjemmet ditt til hundre eller tusenvis av mennesker på noen få minutter. Om du jobber med en topp eiendomsmegler, så kan du forvente enda mer. Det er fordi de bruker smarte markedsføringsteknikker og bilder/videoer for å hjelpe med å fremme visningene til hjemmet ditt.

Eiendomsmeglere Vet Hvordan De Forhandler Best

Ja, du vet kanskje hvordan du kan forhandle en avtale for noe du vil ha på et byttemøte, men forhandling over eiendom er mye mer komplisert. Når alt kommer til alt, vet du egentlig hvordan man selger et hus? Hva om kjøperen kommer med et bud du ikke ønsker, eller en som er så lavt at du ikke vil tenke på det en gang? Forhandling er veldig viktig når man selger et hjem. Hva ville du gjort om selgeren ikke ville fikse noe eller det blir en for høy pris?

Å vite hva du skal gjøre kan føles umulig når man er i situasjonen, i hvert fall om du ikke har gjort det før. Med å jobbe med en agent vil dere være i stand til å lage en smart strategi, forhandle effektivt, og styre situasjonen på best mulig måte. Hvordan gjør de dette? Ved å bruke erfaring, samle statistikk på det lokale boligmarkedet og ved å bruke smarte forhandlingsmetoder de har lært over årene. Ved å ha dem som din buffer passer det på at du ikke er på frontlinjen og kan holde følelser ute av et viktig valg.

Meglere Vet Hvordan De Styrer Aggressive Samtaler

Det ville vært veldig fint å komme seg gjennom en eiendomstransaksjon uten noen problemer, noe som er ganske sjeldent og noen ganger kan situasjonen noen ganger komme ut av kontroll. For eksempel hva ville du gjort om du kjøpte et hus og inspeksjonen avslører et problem med taket, plagsomt rørleggerarbeid, eller svart mugg? Eller hva ville du gjort om du solgte et hjem og inspeksjonen fikk et enkelt problem til å virke som et større problem enn det virkelig er? Du må først vite at du ansetter en inspektør som du virkelig kan stole på. Men viktigst, å møte problemet alene kan virke umulig og kan få deg til å føle deg irritert og håpløs, noe som resulterer i tåkete valg.

Når du har en fantastisk eiendomsmegler som tilbyr deg en utmerket service, har du noen som vet hvordan de skal håndtere stressfulle situasjoner - uten å miste temperamentet sitt. Enten om du vil stoppe en kjøper fra å trekke seg ut av forhandlingene eller om du må fortelle en selger om en reparasjon så må fikses, så vil agenten din være der for deg. Erfaringen de har på slagmarken og kritiske tenke ferdigheter betyr at de kan løse problemene dine. Ved å stå strak, samle sammen erfaringen sin, og ved å være realistisk kan de hjelpe deg komme over utfordringer gjennom hvert steg av kjøps eller salgsprosessen.

Å støtte på et problem med eiendom kan høres skummelt ut, og for de som møter på dem alene, så er problemene det. Selv med undersøking kan du ikke spå det som kommer til å skje og rekken med problemer som kan vente på deg. Om du vil stå strak og kjempe for avtalen, så er eiendomsmegleren din beste forsvarslinje.

Eiendomsevaluering På Nett Vil Aldri Være Nøyaktige

Det er ingen hemmelighet at det er fantastiske (og nyttige) verktøy til din disposisjon når det kommer til å undersøke eiendoms evalueringer. Du kan for eksempel se på evalueringer av eiendommen din på nett i løpet av minutter fra telefonen eller dataen din. Men, hvor nøyaktig er diss evalueringene virkelig?

I de fleste tilfeller er de ikke nøyaktige siden de ikke vurdere mange faktorer. For eksempel, hvilke egenskaper er eiendommen basert på? Hvor lenge siden var det siden forrige salg? Kan disse eiendommene sammenlignes med din? Med så mange faktorer å ta inn i vurdering, så er det lett å se hvorfor du aldri bør stole på en eiendoms evaluering på nett.

Akkurat som at du ikke burde selv gjennomføre diagnoser på symptomene dine på internett, så burde du heller ikke med bare informasjon du har samlet inn fra nettet, evaluerer et hjem. Ved å gjøre det så vil du mest sannsynlig ende opp med nøyaktig informasjon som kan skade deg i det lange løp.

En Eiendoms-Agent Er BFF-en Din (beste venn for alltid)!

Eiendomsmeglere er unike siden de er en av de eneste yrkene som ikke har satte kontor tider.  De foretrekker sikkert 9-5 jobber, men om en klient har spørsmål utenfor den normale arbeidstiden, så er de der for å hjelpe. Prioriteten deres, i tillegg til å være med å selge, er å passe på at kunden vet at de er viktig.

Når du trenger hjelp, så kan du bare sende dem en e-post eller ringe dem etter informasjonen du trenger. Du trenger ikke å bekymre deg for å betale for hver gang du er i kontakt med dem (som du må med en advokat), fordi eiendomsmeglere jobber annerledes. Ved å vite at de er der for å hjelpe, så er det ingen grunn til å omfavne forvirring eller frykt. Stol på at de hjelper deg med å ta de ekstremt viktige valgene.

 

11 Grunner å velge Eiendomsmegler-yrket

Om du undersøker en liste med familiemedlemmer, venner, og bekjente, så finner du ut at minst et halvt dusin eller mer som har hatt, eller har - eiendomsmegler lisensen sin en eller annen gang. Det er virkelig en karriere som har blitt “prøvd” av mange. Du kan ha hørt en venn si “Jeg elsker hus. Jeg tror jeg kommer til å selge eiendom.” Det er en kjent hendelse men, oftest så er det bare en passerende trend, denne karriere drømmen forsvinner fort fordi å velge den er enkelt nok å flykte.

På den andre siden, så har du kanskje møtt på en god Eiendomsmegler eller to. (Eller så er du kanskje en av dem!) Disse har en lidenskap for eiendomsmegling og er dedikert til yrket, som viser dedikasjonen de vil vise til deg - kunden. Å legge ut til salg og selge gjør dem glad - ikke bare på grunn av kommisjonen - og de er ivrige med å jobbe med deg - inntil de finner riktig match.

Om du er en megler som elsker arbeidet sitt, og du leser dette, så har du sannsynligvis allerede en liste over hvorfor du elsker arbeidet ditt, men her er en liste med noen få jeg vil foreslå til enhver som vurdere denne bransjen. Det er også en bra liste for de som leter etter en eiendomsmegler. Om du ser disse egenskapene i agenten din, så har du en vinner!

1. Du er utadvendt - Ja, du må like mennesker for å selge boliger. Det trengtes ikke å nevnes, ikke sant? Men jeg har sett mange eiendomsmeglere som ikke passer denne beskrivelsen. Om du er menneske person og elsker å høre om andre sine livs historier, så er denne jobben for deg. Du kan til og med få et par venner for livet - og klienter - langs veien.

2. Du elsker å lære - Å være i eiendomsbransjen er som å være i et livslangt akademi. Ting forandrer seg hele tiden, både i ditt marked og i hele landet generelt. Du må holde deg oppdatert på ting som nye lover om droner for eiendommer og boliglån, for eksempel, og andre ting som kan påvirke deg eller klienten din. Så, du burde være villig til å lese og lære.

3. Du bringer mennesker sammen - høres teit ut ikke sant? Men eiendomsmeglere må ofte jobbe sammen med par som er på to motsatte ender av spektrumet og finne et hjem som passer til de begge. Det er ikke en enkel jobb. Det kan involvere masse undersøking og en del visninger, men til slutt, så har du gjort to (eller flere) personer lykkelig ved å gjøre jobben din.

4. Du kommer ikke til å kjede deg - Med mindre du sitter ved pulten din hele dagen og ikke skaffer kjøpere og selgere, når du jobber med boligsalg så vil du aldri gjøre den samme tingen to dager på rad. Fra førstekontakt til å følge opp på napp til å gå til oppførings avtaler til å vise hus, det er alltid noe som holder deg opptatt. Og om det ikke er det så gjør du ikke jobben din.

5. Du kan designe brosjyrer, flygeblader, plakater på egen hånd - alle disse delene for bedriften din. Så om du liker å leke deg i Photoshop, InDesign, Microsoft Publisher™ og andre programmer som dette, så vil du ha det kjempegøy med å designe det du trenger. (Om du ikke liker det, kan du ansette noen til å gjøre det. Det er tross alt, din bedrift!

6. Du kan bli en sosial media guru - I disse dager, så betyr det å ha suksess i boligsalg bransjen å få navnet sitt ut der alle kan se det. Det gir deg en god grunn til å bruke masse tid på Facebook, Twitter, Snapchat, Instagram, og andre sosiale medier. Å være aktiv på disse sidene er en god måte å tiltrekke oppmerksomhet til husene man selger. Spesielt yngre kunder, se etter agenter som bruker sosiale medier, så du vil sannsynligvis plukke opp noen førstegangskjøpere og unge profesjonelle.

7. Du kan samle inn gode dekorasjonsideer - Innse det. De fleste agenter velger eiendomsbransjen fordi de elsker hus, inkludert det som er på innsiden og utsiden. Ved å besøke mange hus oppfyller de ønske sitt om å utforske alle slags typer hjem, og du kan samle inn noen fantastiske dekorasjons ideer mens du jobber. Som du kan bruke i ditt eget hjem eller for senere salg.

8. Du kan være med likesinnede individer - Kontoret ditt myldrer sannsynligvis med mennesker som blomstrer i å være en del av eiendomsbransjen. Selv om det kan være litt konkurranse (det er det alltid), du vil merke at noen av de du jobber med blir noen av dine beste venner, hovedsakelig fordi dere deler mange felles interesser. De kan også være lærerne og talsmennene dine om du lar dem.

9. Du kan være deg selv - Selv om du sannsynligvis har visse kontor regler og reguleringer du må holde, for det meste, får du skape din egen stil og drive forretningen din som du vil. Å være en eiendomsmegler er forskjellig fra mange andre jobber siden du kan sette timeplanen og behandle situasjoner som du selv vil. Vi lover ikke mye fritid, men du vil nyte fleksibiliteten som lar deg planlegge etter andre viktige hendelser i livet ditt.

10. Du blir en problemløser av høyeste kvalitet - Enhver sving i markedet bringer frem nye problemer. Alle klienter har hindringer du må hjelpe dem unngå. På grunn av dette vil du bli en ekspert på å undersøke krav for å løse problemer som ellers ville de funket som en fartsdump for bedriften din og du vil slutte å like det like mye. Å finne løsninger til disse problemene kan ta deg ut av komfortsonen din nå og da, men tillater vekst i bedriften.

11. Som en eiendoms-agent og en uavhengig entreprenør, så vil du alltid ha en jobb - Så lenge du ønsker å være en eiendomsmegler, så vil du ha en jobb. Det er usannsynlig at folk vil stoppe å kjøpe og selge hjem i den nærmeste fremtid. Det er jobbsikkerhet det!

 

Noen siste tanker

Å gå inn i eiendomsbransjen uten noen informasjon om hvordan den funker er en oppskrift på katastrofe. I tillegg ved å ikke forstå markedet og forandringer som ofte skjer, så har du ingen pålitelig kilde for informasjon. Med topp eiendomsmeglere på din side, kan du la vanlig bekymringer gå, og smile over at du har en erfaren profesjonell, som er ivrig og klar til å hjelpe deg. Ved å ansette dem, kan du se frem til alle de gode tingene som kommer til å skje!